One night stand – find en partner online

One night stand – find en partner online

januar 30, 2014 0 Af Lotte Svendsen

Uanset om du er alene eller i et forhold, så er du langt fra den eneste der har lyst til et one night stand. Et one night stand er for mange at forbinde med noget ganske uforpligtende, hvor man har sex med en anden person, og det er reelt set hvad det hele handler om. At have det skønt en enkelt nat, ingen forpligtelser udover sex, og næste dag er man videre.

One night stand er ikke overraskende ganske populært hos singler, som har lyst til seksuelt samvær med en person. Det er ganske naturligt at dette behov opstår efter en periode alene, og et one night stand, er en ganske glimrende mulighed for at have det skønt med en anden person, uden nogen som helst forpligtelser bagefter. Mange singler møder en person under en bytur, og bliver enige om at have et one night stand som afslutning på en god bytur. Det sker hver eneste dag, og sådan har det altid været.

Det er ligeledes en kendsgerning at mange, som ellers er i fast parforhold, tænder på one night stand, og det er selvom vedkommende er glad for både kone, børn og livet i det hele taget. Det kan være for spændingens skyld, det kan være for at opnå den form for sex man har lyst til. Årsagerne kan være mange, men fakta er at mange dyrker one night stand på trods af at de er i et ellers lykkeligt parforhold. Der er ligefrem dating sites som har specialiseret sig i at skabe kontant mellem personer som ønsker et one night stand.

One night stand er ganske glimrende og især for mange singler er det meget anvendt. Singler har naturligvis også behov for seksuelt samvær med en anden person, og one night stand er ganske enkelt oplagt til dette formål.

 

Disclaimer