I seng med sølvfisk

I seng med sølvfisk

januar 17, 2018 1 Af Eskild

Min kæreste og jeg flyttede ind i vores nybygget hus ved havnen i København for et lille år siden. Og vi er utrolig glade for vores hus. Vi har jo selv sat vores eget præg på huset, da vi selv har tegnet det, og bestemt alle detaljer. Jeg har endda fået et stort lækkert walk in closet – Enhver kvindes drøm. Vi elsker København, og endnu højre vores nybyggede hus, med havneudsigt. Det er uden tvivl vores drømmehus.

Små dyr

Men der er dog noget der er underligt, for primært på vores badeværelse, og engang imellem i køkkenet, finder vi ofte ved resten nogle små mærkelig aflange sølvfarvet dyr. De ligner lidt en meget aflang bille. Men vi ved simpelthen ikke hvad det er.
Et par måneder senere havde jeg en mandagsfri og nød at jeg kunne sove længe.

Da jeg stod op besluttede jeg mig for, at smide vores sengetøj til vask. Da jeg løftede dynen væk, endte jeg ud i et stort skrig. Da de der aflange sølvdyr pludselig os var i min seng!
Jeg fandt min telefon og fandt straks nummeret til et autoriseret skadedyrsfirma. Jeg forklarede i telefonen hvordan de så ud, og at vi først havde observeret dem på badeværelset.  Jeg fik i telefonen at vide at det lød meget som sølvfisk.  Da vi havde lagt på, googlede jeg billeder, og blev her bekræftet. AD jeg har sølvfisk i sengen.

Ikke skadelige

Godt nok er de ikke skadelige, og fik forklaret at de kom, hvis der var for meget fugt i ens hjem.Jeg brugte dagen på at google efter hvor jeg kunne købe en sølvfisk fælde. Men da dette ikke rigtig gav noget resultat, tog min kæreste og jeg snakken ved bordet, om hvad gør vi.

Vi googlede sammen sølvfisk bekæmpelse, hvor vi fandt et link til skadedyrsfirmaet jeg tidligere havde talt med. De havde et link der hed bekæmpelse af sølvfisk.  Vi diskuterede lidt frem og tilbage, og blev enige om at betale os fra det. Jeg nyder at sove med min mand, men vil helst ikke have selvskab af sølvfisk i min seng også.

Skadedyr

Min kæreste ringede til skadedyrsfirmaet, som pænt forklarede at man slog dem ihjel ved hjælp af mikrokapsler, som privatpersoner ikke kan købe. Så vi besluttede os for, at få skadedyrsbekæmpelse Nordsjælland ud, for at bekæmpe vores nye gæster. De havde heldigvis hurtig udrykning, og kom allerede om onsdagen. Og jeg deler nu kun seng med min kæreste igen.

Disclaimer