Vinduespudsning

Vinduespudsning

februar 3, 2021 0 Af Eskild

Vi er lige flyttet ind i vores nye hus. Det er et ret stort hus. 5 værelser, 2 badeværelser, et stort køkken og en kæmpe stue. Det er rart at have god plads til os alle sammen. Vi er jo 5 mennesker. Børnene får nu hver sit værelser. Det er de meget begejstrede over. Især vores ældste datter, der lige er kommet i den der alder, hvor hun gerne vil have en masse alenetid til at lytte til musik, snakke om drenge med veninderne og alt det der. Vi har også hårdt brug for et velfungerende hjemmekontor. Vi arbejder begge to hjemmefra, og det har været svært for os at kunne koncentrere os, når børnene render rundt i stuen og skændes.

Alt på plads

Flyttefolkene kom i søndags og fik flyttet alle vores møbler og ting i løbet af kort tid. Så de sidste dage har vi brugt på at få placeret møblerne, så her ikke virker så tomt. Vi har dog brug for at købe flere møbler. Vi har brugt tid på at lære Hillerød at kende bedre. Vi har da også fundet ud af, hvor vi skal købe vores møbler, vi ved, hvor der er et godt supermarked, og vi har fundet ud af at vise vores børn vejen til skolen.

Nu er det så på tide, at vi får gjort rent i huset og sat nogle billeder på væggene. Jeg har kæmpet en del med at holde huset nogenlunde rent under hele flytteprocessen. Nu skal her bare lavet en god omgang rengøring, så vi kan begynde at føle os hjemme. Jeg har derfor fundet gulvklude, støvsuger og forskellige sprays frem, så vi kan få det gjort. Men jeg orker simpelthen ikke diskussionerne om, hvem der skal pudse vinduerne. Beslutningen har jeg taget. Ganske og fuldkomment autoritært – uden at tale med min mand om det. Jeg hyrer en vinduespudser til arbejdet. Det vil være en stor hjælp. Jeg er også fysisk træt efter at have slæbt rundt på møbler, bøger og flyttekasser.

Vinduerne skal pudses

Derfor har jeg været på Google: ”Vinduespudser Glostrup” og jeg har fundet et firma, som jeg kender. De har åbenbart en afdeling her. Rart. Det gør alting lidt nemmere. Og jeg er sikker på, at jeg kan stole på, at de kommer til tiden. Det var i hvert tilfælde min erfaring, da vi boede i København.

Jeg har haft en vinduespudser fra firmaet til at ordne vinduerne et par gange. Jeg fandt dem på samme måde: Skrev bare ”vinduespudser København” og kontaktede https://www.mempolering.dk/  Jeg har allerede booket en tid hos vinduespudseren i Hillerød. Han skal komme i morgen formiddag og pudse alle vinduerne. Udvendigt og indvendigt. Det bliver nok til et par timers arbejde for ham. Men jeg betaler gerne for det. Imens han pudser vinduerne, kan jeg få vasket gulve, støvsuget og hængt de nye gardiner op i værelserne, efterhånden som han får dem gjort rene. Vi købte gardinerne i går. Det bliver rart at få sat dem op. Det er lidt ubehageligt at skulle sove med utildækkede vinduer, synes jeg.

Disclaimer