Rabat på webhoteller

Rabat på webhoteller

marts 23, 2014 3 Af Søren Hansen

Hvad er skønnere end at få noget rabat? Nej, ikke ret meget, vel? Er man jyde, sådan med de rigtige købmandsgener, så er der i hvert fald ikke ret mange ting, som man bare sådan lige køber uden at undersøge, om der er mulighed for lige a snige noget rabat ind i handlen. Sådan har det vist altid været og sådan er det altså stadigvæk – og sådan vil det nok altid være J

Lige i øjeblikket er jeg ved at lægge an til at få lavet mig en hjemmeside. Jeg tænker, at det skal være sådan lidt en kombination af en personlig blog og så et website, som handler om min store passion, som er fodbold. Det er jo også sådan lidt en personlig ting, som jeg bruger en del tid på. Jeg spiller ikke selv fodbold i øjeblikket, pga. problemer med det ene knæ. Men når det igen fungerer, som det skal, regner jeg da bestemt med at skulle ud på grønsværen igen. Men ellers kan jeg så bruge tiden på at følge mit engelske favorithold, Manchester United. Og det gør jeg så. Ind i mellem til stor fortrydelse for min kone. Men efter mange år sammen har hun dog efterhånden lært at acceptere det. Men jeg må da erkende, at der går noget tid med det, når man skal følge holdet gennem flere turneringer på en sæson. Men jeg synes det er spændende og har altid godt kunnet li’ at følge med i kampene i den engelske turnering.

Nå, men for at komme tilbage til det med hjemmesiden og mine jyske købmandsgener, så er jeg selvfølgelig på jagt efter noget rabat. Og i den forbindelse har jeg naturligvis været i gang med at søge på nettet for at finde mig et billigt webhotel. Og jeg er så faldet over denne her hjemmeside, http://abouteverything.dk/category/rabatkoder/webhotel-rabatkoder/, hvor man kan få nogle rabatkoder til nogle webhoteller, som i forvejen faktisk er ret billige. Så kan det jo næsten ikke blive bedre. Troede jeg da. For mens jeg sad og kiggede på de her rabatkoder og forsøgte at bestemme mig for, hvilket webhotel jeg skulle vælge, blev jeg opmærksom på, at det rent faktisk kan lade sig gøre at få et webhotel, som er helt gratis. Ja, det er faktisk rigtigt! Gratis, lige som i nul kroner. Så, kan det da vist ikke blive bedre J. Det er næsten helt utroligt, at det kan lade sig gøre. Men det er i hvert fald noget, som behager mit jyske sind. Det var denne her liste over gratis webhoteller, som jeg faldt over: http://abouteverything.dk/gratis-webhotel/. Så det vil jeg nu gå i gang med at kigge nærmere på. Nu må jeg så se, om de er gratis fordi de er utrolig ringe eller fordi der er en hage ved det og regningen så kommer senere. Men i første omgang ser det altså ganske fint ud. Så nu prøver jeg.

 

Disclaimer