Få hjælp til rengøringen

Få hjælp til rengøringen

september 30, 2015 1 Af Lotte Svendsen

Har nullermændene overtaget dit hjem? Eller sand og småsten fra børnehave og SFO måske? Eller små dejlige fedtede fingre overalt? Skidt, fedt og kalkrande er jo hvad de er, og det meste skidt kan heldigvis let fjernes igen.

På udkig efter en rengøringsdame

Arbejde, børn, tøjvask, fritidsaktiviteter gør et godt indhug i vores tid, så det kan svært altid selv at nå rundt i alle kroge af huset endsige bare få det mest nødvendige rengøring taget. Skal du have en hånd til rengøringen enten fast eller lejlighedsvis, så må du på udkig efter en rengøringsdame.

En rengøringshjælp kan lige være det, som gør, at dagligdagen hænger sammen. Nogle vælger at have en fast rengøringshjælp, som kommer 2-4 gange om måneden. Hvad man helt præcist gerne vil have gjort rent er forskelligt, men meget ofte drejer det sig om en grundig støvsugning overalt i hjemmet og herefter gulvvask.

En anden ting, som mange også gerne vil have taget grundigt er badeværelser og køkkener. Det er to vigtige rum i ens hus eller lejlighed og de trænger ofte til rengøring. Det er også rart og lækkert at få rengjort disse rum ofte også af hensyn til det hygiejniske. Hvis du jævnligt rengør dit hjem, vil du også opleve, at fx kalk bliver helt menneskeligt at have med at gøre. Kalk som har hobet sig op over lang tid kan komme til at sidde temmelig godt fast. Hvis du derimod får afkalket fx din bruseniche hver uge eller hver 14. dag er opgaven slet ikke så tidskrævende.

Ønsker du at betale for mere, kan der også være tale om at få støv tørret af rundt omkring i hjemmet. Nogle vælger også at klare denne opgave selv, men igen er det op til den enkelte at aftale med rengøringshjælpen, hvad man gerne vil have rengjort.

Vinduespudsning

Vinduespudsning kan også være en af de ting, som mange har tendens til udsætte – måske den ene gang efter den anden. Du kan vælge, om du både vil have pudset vinduer indvendigt og udvendigt. Hvis det drejer sig om vinduespudsning indvendigt, vil det i mange tilfælde være rengøringsdamen, som du skal alliere dig med. Mange vinduespudsere tager sig udelukkende af den udvendige pudsning. En del vinduespudsere kører i forskellige områder i intervaller, så du kan vælge vinduespudsning fx hver 4. eller hver 8. uge afhængig af budget, og hvor beskidte dine vinduer har det med at blive.

Gør dit hjem klar til rengøringshjælpen

Når du hyrer en rengøringshjælp er det altid en god ide at rydde op, inden vedkommende kommer, så der er fri bane til at køre med støvsugeren og svinge støvkosten. Jo mere ryddeligt dit hjem er jo bedre rengøring får du. Sørg også for at der er de rengøringsmidler, som der er brug for, mindre rengøringshjælpen selv medbringer rengøringsprodukter. Sørg også for at skifte din støvsugerpose jævnligt, så du kan forvente en god og grundig rengøring.

Find din rengøringshjælp på Danmarks nye jobportal – Jobbi.dk

Find hinanden på jobbi.dk. Jobbi.dk er Danmarks nye jobportal for småjobs. Har du en mindre opgave, som du gerne vil have løst, så opret en profil på jobbi.dk. Ligeledes, hvis du vil tilbyde din rengøringshjælp, kan du nemt og gratis oprette en profil på jobbi.dk

 

Disclaimer