Ændrede planer

Ændrede planer

maj 10, 2013 0 Af Søren Hansen

Det var egentlig min plan, at jeg skulle have været en tur i haven i dag og givet græsplænen årets første tur med plæneklipperen. Men det satte regnbyge på regnbyge en effektiv stopper for.

Så jeg måtte ændre mine planer radikalt og i stedet finde mig en indendørs opgave at gå i gang med. Men det blev dagen faktisk ikke mindre interessant af – tværtimod. Det tog mig nemlig ikke lang tid, at finde ud af, hvad dagen så skulle tilbringes med, når nu vejrguderne ikke var helt enige i de planer, som jeg i første omgang havde lagt for dagen.

Jeg fik gang i min hjemmeside

I stedet fik jeg endelig slået hul på en opgave, som jeg har gået og pønset på i gennem længere tid. Jeg har nemlig i lang tid gået og overvejet at få mig min egen hjemmeside. En blog skal det være. Hvor jeg kan fortælle om løst og fast. Om hvad dagene går med, hvad vi laver af spændende ting i vores ferier, hvordan det går ungerne til fodbold og sådan nogle ting. Ting, som jeg har på hjerte, men som man ikke altid for delt med familie og venner i en hverdag, hvor vi ikke altid ses så tit, som vi gerne ville.

Valget faldt på WordPress

Så jeg gik altså i gang med at få stablet min egen blog på benene. Fra venner og bekendte havde jeg hørt, at WordPress skulle være et godt system til en blog. Så det startede jeg med at se lidt på. Og det så da vældigt tilforladeligt ud. Så jeg besluttede mig for at fortsætte med dem plan.

Jeg skulle også bruge et webhotel

Det næste jeg skulle i gang med var at finde et webhotel til min hjemmeside. Og valget faldt på Simply. Det var der flere grunde til. Til dels fandt jeg en fin rabatkode og til så kunne jeg også se, at jeg kunne have flere hjemmesider på det samme webhotel. Og det er jo smart. For lur mig om konen ikke også vil have sin egen blog, når hun nu ser, at jeg har fået gang i min. Det tror jeg.

Sørme om ikke man også skal have et domæne

Det sidste jeg nu manglede, var et navn til min blog. Den var straks værre. Jeg havde tænkt på nogle forskellige muligheder. Men det viste sig, at de alle sammen var optaget. Så i sidste ende valgte jeg bare at bruge mit navn. Med mellemnavn, bindestreg og det hele. Det var der altså ikke andre, som havde hittet på i forvejen.

Så fik jeg gang i bloggen

Herefter var det så egentlig bare at gå i gang. Jeg fik bestilt webhotellet og domænet. Og jeg fik også gang i WordPress. Og så nåede jeg lige at finde nogle billeder, som jeg skal bruge til mine første indlæg. Men så nåede jeg egentlig ikke ret meget længere. For så var det meste af dagens faktisk ved at være gået. Men der skal jo også være noget at lave næste gang vejrguderne ikke synes, at jeg skal i haven. Så det går jeg nu bare og glæder mig til.

 

Disclaimer