Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

februar 6, 2021 0 Af Eskild

Der er nogle gange, hvor jeg virkeligt nyder at være chef for hele foretagendet. Jeg ved nemlig, at mine medarbejdere er superdygtige, og jeg kan stole på, at de yder det bedste, de overhovedet kan. Tag nu fx min assistent. Hun er et pjattehoved, men virkelig effektiv og dygtig, når hun skal være det. Heldigvis er jeg slet ikke nødt til at fortælle hende hvornår hun skal være effektiv og holde op med at pjatte. Det har hun helt styr på selv.

Geniale rammer

For en lille måneds tid siden præsterede hun at finde de bedste rammer for et møde, jeg akut skulle holde. Det var sådan et møde, der sigtede på at redde en stor kontrakt i land. Så det krævede de rigtige rammer. Vores kommende arbejdsgiver for de næste 2 år havde skrevet en mail til mig om, at han kom forbi og gerne ville have et møde med mig om, hvordan jeg påtænkte at sætte vores lokale kontor op. En af betingelserne for, at vi kunne få kontrakten, er nemlig, at vi har et lokalt kontor i landet, hvor konstruktionen af broen skal ske.

Mødelokaler

Så jeg satte min assistent i gang med at lede efter mødelokaler. Hun fandt et sted i centrum, som det er nemt at komme til, og hvorfra det er nemt at vise lidt af byens store seværdigheder frem, efter at mødet er endt. Hun fandt simpelthen det bedste sted. Og mødet gik fint. Vi får kontrakten. Det har jeg fået hans ord på. Og jeg ved, at et ord tæller. Så nu er jeg bare spændt på at få en kopi af kontrakten til underskrivning.

Rundvisning

Efter mødet viste jeg personligt vores nye kunde rundt i København. Han var ret imponeret over den hyggelige atmosfære i den ældste del af byen. Efter nogle timers rundvisning kørte jeg ham i lufthavnen og ønskede ham en god rejse videre.

Tilbage på kontoret fortalte jeg naturligvis min assistent om, at mødet var gået fint. Vi får kontrakten og kan se frem til en bedre periode sådan rent økonomisk. Jeg spurgte også min assistent om, hvordan hun havde fundet lokalerne, hvor mødet blev holdt. ”Nemt nok” svarede hun. ”Man skriver bare ”lokaler til konferencer i København” i sin browser, og så finder man stedet hurtigt.” Hun grinte lidt ad mig. Jeg kunne se, at hun drillede mig. Da jeg stillede mig op og lignede et spørgsmålstegn, der er utilfreds med at blive grinet af, fortalte hun mig, at hun har arbejdet på stedet for nogle år siden, og kender dem, der ejer stedet.

Hun havde ringet dem op, og fortalt, at hun var i en lidt akut situation. De lavede derfor en undtagelse for hende, fordi de savner hende. En undtagelse, som var en total afvigelse fra deres normale procedurer for, hvordan man booker et mødelokale: De reserverede simpelthen et lille mødelokale til mig, selvom det faktisk allerede var booket. Og så bad de den kunde, der havde booket lokalet om, undskyld og gav ham adgang til et lidt større lokale – men til samme pris. Og det kom mig og mit firma til gode.

Disclaimer