Bedste uddannelse

Bedste uddannelse

september 22, 2019 0 Af Eskild

Der er nogle gange, hvor jeg flirter med idéen om at tage en stresscoach uddannelse med certificering. Jeg kan godt lide mennesker, og jeg mener selv, at jeg har stor forståelse for, hvordan man kan tale med folk, så de får tillid til én og lytter til de råd, man giver. Det er lidt af en kunst. Og helt sikkert, så er det stressende at være stresscoach. Men alligevel.

Jeg er da egnet

Jeg tænker, at jeg vil egne mig til det. Der er flere af mine venner, som har sagt, at jeg burde være uddannet som psykolog. Ikke som geolog, som jeg faktisk er.
Ok, det er spændende at komme til Grønland og bore i indlandsisen for at tage prøver med hjem til geologisk institut. Men det er også lidt ensomt – rent ud sagt: kedeligt – at stå alene i laboratoriet med prøverne og analyserne. Nej, jeg tror, at jeg er meget mere til et job, som har med mennesker at gøre. Ikke sten og is og jord.

Bedste stresscoach træning

Men hvis jeg skal have en stresscoach uddannelse, så skal jeg vist til at se på mulighederne for, hvordan man får sådan en. Jeg har ikke set så mange steder, at man kan få sådan en i Danmark. I udlandet findes der mange. Men jeg kan jo ikke bare lige rive teltpløkkerne op og drage til udlandet for at blive stresscoach.

Og hvad med min stilling her på instituttet? Skal jeg sige den op? Det er fristende, men det er også det samme som at sige farvel til en karriere, jeg har bygget op over de sidste 15 år. Og hvem siger, at jeg virkeligt kan blive en god stresscoach? Har jeg temperamentet til at være selvstændigt erhvervsdrivende? Jeg er sikker på, at jeg kan lære det. Men hvor lang tid vil det tage mig at få bygget en virksomhed op, som kan sørge for at jeg også for en anstændig indkomst?

Heldigvis fandt jeg https://lifeconsulting.dk/

Disclaimer