Derfor elsker folk Rubiksterningen

Derfor elsker folk Rubiksterningen

november 6, 2018 0 Af Lotte Svendsen

Der er en række (gode) grunde til, at Ernõ Rubiks Rubiksterning er blevet så populær, som den er, siden den så dagens lys i 1974.

Det lille fantastiske vidunder nyder nemlig fortsat stor popularitet. Og det er der flere grunde til. De forskellige Rubiks produkter ser nemlig ud til at appellere til forskellige folk. For nogle er det en passion, andre er nærmest afhængige, mens en anden gruppe folk ganske enkelt tiltrækkes af Rubiksterningerne pga. nysgerrighed.

Der er efterhånden kommet flere udgaver af de forskellige Rubiksterninger. Og de appellerer hver især til forskellige brugere.

Den almindelige 3×3 Rubiksterning: Anvendes både af nybegyndere og mere øvede – også ofte den foretrukne termninge for folk, som ”bare” konkurrerer om at slå sin egen bedste tid.

Rubiks Speed Cube:  Anvendes typisk af folk som er meget konkurrencemindede og ønsker at slå både egne og andres tider i at løse Rubiksterningen hurtigst muligt. Et produkt, som også anvendes i deciderer konkurrence-sammenhænge.

Rubiks produkterne er ikke længere blot den orighinale 3×3 terning med seks sider med forskellige farver. Der findes efterhånden en lang række forskellige Rubiks produkter på markedet, som det kan ses her hos Hyggeonkel: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/rubiks/. Som det ses er der nu også noget for de helt unge aldersgrupper, så alle kan være med til at lege med de fantastiske Rubiksterninger.

 

Disclaimer