Hjælp, min lærer er syg!

Hjælp, min lærer er syg!

januar 24, 2021 0 Af Lotte Svendsen

At have en lærer, der er syg, kan godt presse en skole rigtigt meget. Dette kræver nemlig at man finder en vikar – og helst hurtigt! Har man ikke en vikar, man lige kan ringe til, kan dette nemt blive et problem og man vil måske lave nogle ordninger, som ikke er helt optimale. Hvad gør man så for at forhindre dette?

Find en vikar nemt

At finde en vikar behøver dog ikke nødvendigvis at være svært. Det behøver ikke at kræve, man ringer til 10 forskellige lærer, som alle har travlt med deres eget klasselokale. Du kan nemlig nu finde en vikar meget nemt online. Det eneste, du skal gøre er, at gå ind på Vikarportal.dk og herinde vil du kunne finde en vikar relativt nemt. Dette gør det ikke kun nemmere at finde en vikar, men vikaren er også langt bedre klædt på til opgaven. Herinde kan man se vikarer fra 41 forskellige kommuner rundt omkring i landet, og derfor sørge for at man også finder en i ens område.

Fordele

At have et sted man kan finde vikarer, har mange flere fordele, end at det er nemt at finde en vikar. Det gør nemlig også, at man har langt større chance for at finde nogle som er hjemmevante i det fag, som de skal være vikarer i.

Det kan være, at man gerne vil have en matematiklærer som vikar, men førhen måtte man måske nøjes med en engelsk lærer. Dette behøver man som oftest ikke nu, da man kan finde mennesker, som netop er lærer indenfor det fag, som man gerne vil have en vikar til.

En anden fordel er også, at man ikke skal lave mange forskellige opkald, og evt. forstyrre en andens persons dagligdag. Her er dem, der har tilmeldt sig klar, og har lyst til at komme ud og være vikar. Med andre ord ringer man kun til folk, der gerne vil arbejde.

Disclaimer