Pakketips til ferien

Pakketips til ferien

juli 18, 2017 0 Af Eskild

Nogle mennesker har bare så let ved at pakke. Jeg hører til dem, der slet ikke synes om at pakke. Jeg er altid nervøs for, at jeg ikke har det rigtige med, så jeg har gjort det til en vane at lave lister. Det gør det nemmere for mig at pakke.

Jeg har netop købt billige flybilletter til London hos rejsepriser.dk. Jeg bruger altid det site, når jeg skal ud at rejse, da jeg altid kan finde konkurrencedygtige priser, og så er der en service, hvor jeg kan søge om erstatning ved flyforsinkelse: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Gode tips til at pakke til ferie

Her er mine tips, som jeg håber, du kan bruge:

 

  • Lav en standardiseret pakkeliste. Du skal selvfølgelig ikke bruge det sammen til en strandferie som til en storbyferie, men mange af dine personlige ting går igen. Det går det meget lettere at pakke.
  • Det er træls at komme frem med krøllet tøj og skal til at bruge tid på at stryge. Rul dit tøj i stedet for at folde det. Det sparer plads, og tøjet er ikke nær så krøllet, når du kommer frem. Du kan også komme tøjet i vakumposer og presse luften ud. Det giver dig meget mere plads i kufferten.
  • Når du bor på hotel, så gem de her engangsbadehætter, der er på badeværelset. De kan bruges til at komme omkring dine sko, så skoene ikke gør dit tøj beskidt i kufferten.
  • For at holde dit tøj friskt under hele turen kan du lægge tørretumbler ark i kufferten. Du kan også bruge potpourri. Det gør, at dit tøj dufter godt.
  • Brug al din plads i kufferten. Du kan komme dit undertøj og strømper inden i skoene, så tager det ikke plads.

Hold orden på dine ting. Du kan bruge de her gennemsigtige lynlåsposer til at holde ting adskilt. Grupper det i elektronik, papirer etc. så er det altid let at finde.

Disclaimer