Rejse igen?

Rejse igen?

april 22, 2021 0 Af Eskild

Der er rigtigt meget, der tyder på, at vi kan komme ud at rejse til sommer. Faktisk allerede i midten af maj. Og det vil da bare være så fedt. Ikke? Jeg har hørt, at der er flere lande i Sydeuropa, der arbejder hårdt på, at de kan etablere covid-frie områder. Altså det skal forstås sådan, at små samfund bliver massevaccineret i en fart, så de kan få lov til at åbne deres virksomheder igen. Og det vil i mange tilfælde sige restauranter, hoteller og shops.

Jeg er klar!

Og ja, jeg skal da gerne indrømme, at lige så snart jeg kan finde flybilletter til et lækkert og varmt sted, så står jeg i første række ved bagage-drop ude i lufthavnen. Ingen tvivl om det. Min familie er enig med mig. Det ville være så dejligt, hvis vi kunne få lov til at komme afsted i 14 dage her i den tidlige sommer. Ja, hvis vi allerede kan komme afsted i midten af maj, så vil vi ikke have noget imod det. Også selv om maj faktisk er vores favoritmåned. Du ved med pinse, med lange, lyse og blide aftener og ja, Danmark er smukkest i maj. Men vi ofrer gerne 14 dage af maj for at komme ned til syden.

Måske endda charterrejser

Min store datter – på 18 – har faktisk også tilkendegivet, at hun gerne vil med os, hvis vi kommer afsted. Det havde jeg sådan set ikke regnet med, at hun ville. Hun røbede også for os, at hun havde været inde på et site for at finde billige rejser. Hun gik ind på det site, hun kender lige, da hun selv havde hørt, at det bliver muligt for os at komme ud og rejse igen snart. Hun havde fundet sådan et super godt tilbud med hotel og flybilletter til Malaga inkluderet i prisen. Måske skulle vi overveje at tage dertil? Mon man kan finde færdige charterrejser måske?

Disclaimer