Senior dating

Senior dating

december 27, 2013 0 Af admin

Mindes du ungdommens friske kærlighedsrus når du så på en nylig flamme? Alle fortjener at have kærlighed i sit liv, nogle finder den blot senere i livet end andre. Senior dating er blevet mere anerkendt og anvendt de senere år i takt med, at ældre har fået teknikken og computerbrugen ind under huden. Selvom man er 60+, kan man sagtens være aktiv på dating markedet.

Det handler om at gøre sig fortrolig med den datingside, som man vælger at anvende, således at man får mest muligt ud af den. Man skal huske at få sat et vellignede foto ind af en selv, så andre kan se hvem de skriver med. Man er nødt til at tænke over, hvad man selv gerne vil se ud fra en datingprofil – og det er nu rart at se, hvem man skriver til.

Med senior dating er det vigtigt at respektere hinanden for det sted man er i livet. Som seniorer, er man eventuelt ude af arbejdsmarkedet og har andre interesser, som plejes. Dette skal der gives plads til i seniordating, og det kan være en klog ting at inddrage hinanden i disse interesser. Nogle seniorer, som dater, har måske haft deres livs kærlighed, men er af naturlige årsager ikke sammen med vedkommende mere. Denne sorg kan sagtens være bearbejdet, og vedkommende er klar til at møde nye mennesker, men det er vigtigt at respektere, at der er en kærlighed i vedkommendes liv, som der også skal være plads til.

Det er vigtigt som seniorer at dyrke hinanden. I har allerede begge et par år på bagen og kan garanteret lære hinanden en masse. Tal sammen, se billeder sammen og gå en masse lange ture for at lære hinanden at kende. Selvom I har mødt hinanden via seniordating, kan I stadig have mange skønne år sammen.

 

Disclaimer