Ticket to Ride – et brætspil for hele familien

Ticket to Ride – et brætspil for hele familien

februar 15, 2018 0 Af admin

Ticket to Ride er et prisvindende brætspil fra Days of Wonder, spillet er blevet solgt mere end 3 million gange og dette vidner om et populært spil på et globalt plan. Spillet handler om at køre tog på tværs af lande, imens du samler kort fra forskellige typer toge. Herefter går det ud på at bygge jernbane strækninger imellem byer og lande og på den måde få muligheden for at rejse imellem landene. Det gælder så om at skabe det største net af jernbanenet.

Spillet kom til i USA, hvor spillet åbenlyst handlede om at bygge jernbaner i USA men spillet har i dag spredt sig til flere versioner, fx. Ticket to Ride Europe og Ticket to ride Asia. De nyere versioner er en smule mere komplicerede end den første version, Ticket to Ride USA, men holder sig stadigvæk super simpelt og let for alle aldre at forstå. Nogle af de nye features som er kommet til, er fx. skal man bruge ekstra kort nogle steder for at kunne bygge en tunnel til sine toge.

Selve spillet indeholder en spilleplade, 240 togvogne i plast, 15 togstationer, 110 togvognskort, 46 rutekort, 5 pointmarkører i træ og 1 sæt regler.

 

Disclaimer