Fodboldgolf – hvad er det?

Fodboldgolf – hvad er det?

maj 26, 2020 0 Af Lotte Svendsen

Fodboldgolf er blevet meget populært, men hvad er fodboldgolf egentlig for noget?

Fodboldgolf er en slags fodbold, golf og minigolf blandet sammen til et spil. Man bruger en bane med 6-18 huller, ligesom i golf. Dog har man ingen golfkølle, men man bruger en fodbold og sine ben i stedet.

Alle kan være med

Fodboldgolf kan spilles af alle, stor som lille, ung som gammel. Og man behøver hverken at være specielt god til at spille fodbold eller golf. Det tager typisk et par timer at komme igennem en bane. Hvert hul, man skal få bolden i, kan være en stor udfordring, da det bliver sværere og sværere, da banerne ofte er bygget op, så der bliver længere og længere afstand imellem hullerne.

Sådan spiller man

Det gælder kort sagt om at sparke bolden i hul på færrest spark. Fodboldgolf kan spilles af alle, om man er voksen eller barn, og det kan give mange sjove og hyggelige stunder sammen med familien og vennerne – børnene vil helt sikkert elske det. Så hvad med at bruge en lørdag eller søndag med lidt anderledes hygge og sjov? Fodboldgolf bliver tit brugt meget som arrangementer til polterabend, surprise, fødselsdage, firma arrangementer, foreningsudflugter, arrangementer i sportsklubber eller blot som gode stunder sammen med familie og vennerne.

Fodboldgolf stammer fra Sverige, nærmere betegnet fra Skåne, og er opfundet for mere end 10 år siden, men er først blevet populært i Danmark for et par år siden. Du kan læse meget mere om fodboldgolf her hos Nymarksminde, hvor du også kan prøve spillet på egen krop.

Disclaimer