Turen gik til …

Turen gik til …

maj 10, 2013 0 Af admin

I dag var vi en tur i det dejlige Nymarksminde i Vodskov lidt nord for Aalborg.

Nymarksminde er et dejligt familiested, som også tilbyder forskellige faciliteter til erhvervskunder.

Der er både minizoo (farmpark), fodbold golf, hoppepude, gynger, sandkasse, bed & breakfast, bondegårdsferie, swimming pool og konferencelokaler. Så det er et sted med masser af fantastiske muligheder for en god oplevelse.

Og det var altså der vi tog på besøg i dag. Vi medbragte selv en god stor og velsmurt madpakke. Vi kunne også have valgt at medbringe kød til grillen, men det må blive næste gang. Der er nemlig fri adgang til at bruge grillen hos Nymarksminde. Kaffe, drikkelse og is fik vi til yderst rimelige penge i kiosken.

Det var egentlig ikke meget vi så til børnene i løbet af de 5-6 timer vi var der. De havde vældig travl. Specielt med kaninerne og den store hoppepude. Men indimellem kom de da lige forbi til en forfriskning, når de var tørstige eller sultne.

Det er ikke første gang vi er på besøg hos Nymarksminde. Og det bliver helt sikkert heller ikke den sidste. Det er et rigtig dejligt sted, hvor man kan hygge sig og slappe af i fred og ro. Men samtidig er der også masser af spændende aktiviteter for børnene. Så er du nogensinde på de kanter, kan jeg kun opfordre dig til et besøg. Det er tiden værd.

 

Disclaimer