Den rigtige bredbåndsløsning

Den rigtige bredbåndsløsning

juli 14, 2017 0 Af Eskild

Er du træt af, at dit internet er langsomt? I det 21. århundrede er vi mennesker mere afhængige af internettet end nogensinde før, og dette gælder både på arbejdet og ikke mindst i fritiden. Også derfor er det ekstra irriterende, når internettet svigter på arbejdspladsen eller i hjemmet. Frygt dog ej, for i denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan vælge den helt rigtige bredbåndsløsning og få lynhurtigt internet. Derudover kan du læse mere om, hvordan du med en rabatkode fra rabatbanditten.dk kan spare mange penge, når du køber bredbånd fra Hiper eller Fullrate og dermed sikre en billig og funktionel internetløsning for hele familien.

Hurtigt internet til lave priser

Er teenageren træt af, at internettet er langsomt ved surfing på de sociale medier, og er de voksne ærgerlige over, at internettet ikke kan loade ugens nyeste madopskrift? Hvis du gerne vil have, at det går hurtigt, når du er på internettet, så skal dit nye internet være fra Fullrate eller Hiper. Undersøgelser lavet af sider som internettjek.dk viser, at Fullrate og Hiper er de to meste populære internetudbydere i juli måned 2017. Denne begejstring er desuden ikke uden grund, da disse to udbydere er de hurtigste til prisen. Deres skræddersyede løsning har en hurtig uploadhastighed, som er den, du bruger, når du uploader ting på internettet, herunder alt fra Word dokumenter til Facebook-opdateringer. Derudover er downloadhastighederne ligeledes høje, hvilket gør streaming på diverse streamingtjenester til en nem og problemfri proces.

Men hvordan vælger man imellem de mange forskellige bredbåndsløsninger? Herunder får du en beskrivelse af de mange forskellige løsninger, så du kan finde netop den bredbåndsløsning, som passer til dit forbrug, samt hvordan du kan spare penge på dit internet fra Fullrate og Hiper.

Almindeligt bredbånd – kobberforbindelsen

Det almindelige bredbånd kaldes også for kobberforbindelsen og er den mest udbredte internetforbindelse i Danmark. Dette skyldes, at det var denne forbindelse, der først blev brugt, og også den forbindelse som har flest kabler gravet ned i landet. Hvis du ikke ønsker at bøvle med opsætning af nyere former for internet, så er det denne form for bredbåndsløsning, som du bør vælge. Ligesom undersøgelserne hos rabatbanditten viste, er Fullrate og Hiper de mest populære udbydere, også når det gælder almindeligt bredbånd. Hos Fullrate har du blandt andet mulighed for at vælge din egen hastighed, alt efter hvor meget du og familien bruger nettet. Personligt har jeg valgt den kategori, som med 60/10 Mbit om måneden er nok til hurtigt internet til hele familien. For at gøre forbindelsen endnu hurtigere og processen mere praktisk har min familie ligeledes mobilabonnementer hos Fullrate. Med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk fik jeg gratis oprettelse af hele familiens mobilabonnementer samt bredbånd ToGo for kun 29 kr. og måneden. Hvis du ønsker at samle alle dine elektroniske abonnementer, kan du ligeledes købe din TV pakke hos Fullrate og dermed få det hele samlet ét sted.

Fibernet forbindelse

Hvis du har problemer med dit bredbånd, kan det skyldes, at du bor lang væk fra en sendemast. Dog er der andre løsninger, som du kan benytte dig af, så du kan få hurtigt internet til billige penge – og dette er blandt andet med oprettelsen af en fibernet forbindelse. Fibernetforbindelsen er den type internetforbindelse i Danmark, som er mindst udbredt på nuværende tidspunkt. Dog er denne form for internet aldeles attraktiv blandt andet grundet dens lynhurtige forbindelser.

At få fibernet til sin bolig kræver, at dit boligområde har accepteret forbindelsen, da denne form for internet bliver transporteret via lyskabler og ikke kobberkabler ligesom det traditionelle fastnetbredbånd. Disse lyskabler gør, at din internetforbindelse transporteres med lynets hast, hvilket gør din forbindelse særdeles hurtig, mens du samtidig ikke har nogle begrænsninger i hverken upload- eller downloadhastigheder.

Hos Hiper.dk kan du undersøge, hvilket bredbånd som er muligt på din adresse. Hvis fibernet er muligt, kan du ligeledes finde en god og billig løsning hos Hiper – hvilket er en god investering, da fibernet fra Hiper er kendt for at være Danmarks bedste og hurtigste internetløsning. Med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk kan du få Hiper bredbånd for kun 299 kr. om måneden og dermed give dig selv og dine familiemedlemmer lynhurtigt internet.

Disclaimer