Travlt i call centrene

Travlt i call centrene

februar 10, 2021 0 Af Eskild

Jeg har ikke så meget at lave. Der er ikke særligt travlt på jobbet. Det betyder, at jeg har tid til at shoppe – på internettet. Jeg kan bruge lang tid på at finde lige den kjole eller det par bukser, som jeg ønsker mig. Som regel har jeg ikke nogen problemer med at bestille mit tøj på nettet. Jeg kender jo størrelserne og mærkerne, jeg bruger.

Den skal jeg have

Men her forleden dag så jeg tilfældigvis en jakke, som jeg bare blev helt vild med. Jeg har aldrig købt tøj fra det brand før, så jeg var i tvivl om, hvilken størrelse jeg skulle vælge. Derfor besluttede jeg at ringe deres kundeservice op. Det gjorde jeg. Og jeg måtte vente meget længe, inden det blev min tur. Der var god musik i telefonen i ventetiden. Der var også en lidt irriterende stemme, som brød ind og fortalte mig, at jeg er nr. 2 i køen.

En telefonpasser

Da det endelig blev min tur til at få svar på mine spørgsmål, kunne jeg sådan set godt høre, at den kvinde, der er ansat til at lave telefonpasning for firmaets kundeservice, havde haft rigtigt travlt. Hendes stemme var lidt hæs. Hun undskyldte sin stemmes hæshed og fik svaret på mine spørgsmål om størrelser og materialerne. Jeg fik svarene, og jeg bestilte jakken. Den er ikke ankommet endnu. Der er forsinkelser i posten. De er vist også overbelastede, ligesom kvinden må have været. Jeg havde jo siddet og ventet i telefonkøen i mere end en time.

Travle call centre

Det bliver rart for både dem, der passer telefoner i et call center og for postvæsenet, når vi kan få lov til at gå i fysiske forretninger igen. Forhåbentligt vil det aflaste lidt af presset, der ligger på dem. Indtil da må vi være forberedt på, at det kan tage tid at få bestilt varen og derefter også at modtage den.

Disclaimer