Autostole til forskellige størrelser

Autostole til forskellige størrelser

oktober 22, 2013 1 Af Eskild

Har du fået en lille baby, så har du sikkert også fået en masse bekymringer oveni hatten. Der er mange ting, der skal tages hensyn til – og der hører sig rigtigt mange overvejelser til. En af de mange bekymringer som mange nybagte forældre har, er valget af den rigtige autostol. Der er nemlig mange overvejelser i denne forbindelse, og det kan være meget svært, at finde den helt rigtige autostol til din baby.

Hvis du er på udkig efter en ny autostol, så skal du først og fremmest finde en autostol, der passer til din baby. Det skal med andre ord være en autostol, der er lavet specifikt til din babys højde og vægt. Dette skal du naturligvis være opmærksom på, således at din baby sidder behageligt – og ikke mindst således, at autostolen er så sikker som muligt.

Hvis din baby er helt ny, så skal du vælge en autostol til de allermindste. Man kalder også sådan én stol for en babystol. Babystolen kan bruges fra barnet er helt lille, men man anbefaler som udgangspunkt ikke, at der køres lange ture med barnet i babystolen. De lange køreture kan nemlig gå udover over barnets ryg, muskler og knogler.

Hvis dit barn er mellem 9-14 måneder, så skal du have en autostol, der passer til de mellemste. Her er ofte tale om børn, der vejer 9-18 kg – og udformningen af stolen er lavet til denne vægtgruppe. Denne type autostol fås både som fremadvendt og bagudvendt autostol.

Tips til køb af autostol

Når du har udvalgt et par forskellige autostole, så kan du gennemgå nedenstående tips for at udvælge den helt rigtige autostol for dig.

Det er altid en god ide, at vælge en autostol, der er meget nem at placere i bilen. Der er næppe noget værre, end at skulle bruge unødvendigt lang tid på at installere autostolen. Det skaber bare unødig frustration, og gør dig stresset. Vælg derfor en autostol, der er meget nem at montere. Det bevirker nemlig også, at du er sikret, at sikkerheden er i top for dit barn. En autostol, der ikke er monteret korrekt, er nemlig ikke sikker.

Vælg derudover helst en autostol med tilstrækkelige og justérbare seler. Dit barn sidder bedre, og sikkerheden er i top. Markedets bedste autostole kommer fra de førende producenter som Recaro, Römer Britax, Besafe og Cybex.

Mobilabonnement for kontakt

Der kan være mange spørgsmål, der dukker op, når man skal vælge autostol. Hos en af markedets førende udbydere af babyudstyr, babytorvet.dk, vil du kunne få kompetent og professionel vejledning, hvis du kontakter dem.

For at kontakte babytorvet.dk skal du naturligvis have et mobilabonnement, hvis ikke du har et i forvejen. Der findes mange udbydere af mobilabonnementer, og hver udbyder har flere forskellige slags abonnementer afhængig af, hvor meget taletid og data du har brug for.

Der findes mange gode og billige mobilabonnementer, men det kan være lidt uoverskueligt at finde rundt i dem alle sammen. De bedste og billigste udbydere af mobilabonnementer er blandt andet Oister, Telmore, Call Me, Onfone, Bibob og Telia.

For at få et nemt og hurtigt overblik over de mange mobilabonnementer kan det anbefales at kigge forbi bred-baand.dk, som har samlet dem alle i en pristabel. Tabellen viser blandt andet, hvad oprettelsen koster og hvor meget data og taletid, du får pr. måned. Der kan være tusindvis af kroner at spare ved at vælge det mobilabonnement, som passer bedst til netop dit behov.

Disclaimer