El-cigaretter – prøv den populære elektroniske cigaret

El-cigaretter – prøv den populære elektroniske cigaret

juni 28, 2014 0 Af admin

De populære el-cigaretter har allerede været på markedet i flere år, men er først nu for alvor slået igennem i Danmark. Mange danske rygere var uden tvivl en anelse skeptiske overfor el-cigaretter, da de blev lanceret i sin tid, men efter at flere og flere har haft positive oplevelser med en el-cigaret, så er det for alvor blevet in at anvende en elektronisk cigaret, og det er både mænd og kvinder i alle aldre, der nu har kastet sig over de populære el-cigaretter. Mange havde det indtryk, at en elektronisk cigaret var en anelse fjollet, og uden noget som helst form for positiv effekt, men fakta er at den elektroniske cigaret har ganske stor og positiv effekt for rygere, som meget gerne vil stoppe med at ryge.

Hvis du har været ryger igennem flere år, ja faktisk blot en kortere periode, så kan det være en meget stor udfordring at stoppe med at ryge. Derfor vælger et stigende antal danskere at anvende en elektronisk cigaret. Enten som en erstatning for de almindelige cigaretter, eller som et alternativ til de almindelige cigaretter mod et decideret rygestop. Det er dog sikkert, at det vil være nemmere for dig at stoppe med at ryge, hvis du skifter de almindelige cigaretter ud med el-cigaretter i en periode, så vil skiftet fra mange cigaretter om dagen til ingen ikke føles så markant, og dermed er chancen for succes væsentlig større for dig.

Udvalget af el-cigaretter er i dag enormt, hvilket man f.eks. kan se her hos Smartsmoke (http://smartsmoke.dk/el-cigaret), hvor man både kan købe væsker, ladere og en masse andet spændende tilbehør til el-cigaretterne.

Disclaimer