E-cigaretter er blevet populære

E-cigaretter er blevet populære

september 2, 2015 0 Af Søren Hansen

E-cigaretter er blevet populære i løbet af de sidste par år, og med god grund.

Mange er afhængige af den nikotin, som findes i almindelige cigaretter, men er efterhånden blevet trætte af de evigt stigende priser, lugtende fingre og gule tænder samt risikoen for følgesygdomme.

Den ultimative løsning på et godt alternativ findes i e-cigaretter, som bugner frem alle vegne. E-cigaretter er blevet populære grundet den store besparelse rygere kan finde ved at skifte til e-cigaretter. Med en startpakke til et par hundrede kroner, kan du let komme i gang med at slippe røgen og gå over til dampen.

E-cigaretten giver nemlig en vanddamp i stedet for røg, så der vil ikke være mærkelige lugte eller farvede fingre/tænder længere. Derudover findes der et hav af forskellige smage til e-cigaretten. Du kan faktisk få alt fra jordbær smag eller tyggegummismag til mentol eller den almindelige kendte Prince– stadig uden røglugt.

Ud over at man slipper for generne fra lugt, slipper pengepungen også for de store udgifter. Købes en startpakke til et par hundrede kroner, får du alt hvad du har brug for. Det eneste der skal købes fremover er smagen og udskiftning af hovedet, hvori smagen tilsættes.

Afhængigt af hvor meget du damper kan du slippe for omkring 200 kr. om måneden for at dampe, afhængigt af hvilket mærke du vælger din e-cigaret i.

Udover den økonomiske besparelse ved at skifte de almindelige cigaretter ud med en elektronisk cigaret, kan man med god forventning også se frem til et sundere rygerliv. Godt nok er der stadig ikke lavet de store og længerevarende undersøgelser omkring e-cigaretter og sundhed. Men fakta er i hvert fald, at de ikke indeholder nær så mange tilsætningsstoffer, som almindelige cigaretter. Og det bør som udgangspunkt give en forventning og, at de nye elektroniske cigaretter er mindre skadelige end deres gamle modstykke.

 

Disclaimer