Robotterne kommer

Robotterne kommer

oktober 29, 2013 1 Af Lotte Svendsen

Robotterne kommer! Det lyder som noget fra endnu en amerikansk B-film eksponeret på alverdens filmfestivaler som ”det nye sort” og med masser af markedsføringsdollars i bagenden.

Men faktisk er det noget meget mere jordnært, der er tale om. Det er nemlig helt almindelige danske hjem, som er ved at blive invaderet af robotter. Og lad os med det samme slå fast: Der er ikke noget farligt over det – nærmest tværtimod! Men indenfor de senere år har vi sagt goddag til blandt andet robotstøvsugeren, robotplæneklipperen, robotvaskeren og sågar en robot, som kan rense vores tagrender. Hvad mon det næste bliver?

En ting er i hvert fald helt sikker: Udviklingen stopper ikke her. De robotter vi allerede har i vores hjem bliver løbende videreudviklet og bliver dermed både mere avancerede og bedre end dem vi kender i dag. Og så kommer der helt sikkert også nye robotter til. Det bliver spændende at se, hvad det næste bliver. Men hvis du holder øje med http://robotpriser.dk/, så er jeg sikker på, at de nok skal skrive om det, når der sker noget nyt og spændende i robot-verdenen.

 

Disclaimer