Ecooking produkter

Ecooking produkter

maj 3, 2021 0 Af Eskild

Jeg har det med at glemme at pleje mig selv i lange perioder. Du ved sådan noget med at være god ved huden og håret. Eller at sørge for at få bestilt tid hos massøren. Jeg kan nøjes med vand og sæbe til huden. Og jeg kan dyrke min yoga på stuegulvet. Men så sker der det, at jeg sommetider tænker, at jeg ikke behøver at være så nøjsom. Jeg må godt forkæle mig selv. Jeg gør så det, at jeg køber fx en lækker natcreme, som jeg bruger i noget tid. Jeg bruger den troligt i en periode. Kan godt se, at den er god ved min hud. Bedre end kun vand og sæbe. Men så sker der et eller andet i mit liv, og jeg glemmer alt om, at jeg bør bruge den lækre natcreme. Den står inde i det lille skab ude i badeværelset.

God ved min hud

Når jeg så kommer i tanke om, at jeg skal være god ved min hud igen, så finder jeg cremen frem igen. Det skete så også igen for mig for nogle måneder siden. Jeg havde været inde i en meget travl periode. Det er som regel i de perioder, jeg glemmer at passe på mig selv. Jeg fandt min creme frem og begyndte at bruge den igen. Lige da jeg smurte den på huden, føltes det rart. Men der gik ikke ret mange minutter, så begyndte det at brænde i mit ansigts hud. Jeg for ud på badeværelset og kunne se, at jeg havde fået udslet. Hele femøren var fyldt med små, bitte, røde pletter. Flest i panden. Frem med vand og sæbe og vaske huden. Det kolde vand kølnede da også huden, men der var et par timer med hede og kløen. Jeg fik ikke så mange timers søvn den nat.Vi kvinder har det jo ret stramt med vores udseende, ikke?

Ud med den!

Jeg smed selvfølgelig cremen ud. Næste morgen var det bedre med huden. De fleste af pletterne havde fortaget sig. Der var kun få tilbage i panden. Jeg tog på arbejde og fortalte en kollega om min oplevelse med cremen, da hun spurgte mig om, hvad der er sket med min pande. Hun fortalte mig, at det havde hun også prøvet en gang. Men da det skete, gik hun hen til en specialist og fik nogle gode råd.

Brug ecooking i stedet

Hun ville anbefale, at jeg forsøgte mig med en creme fra et firma, der hedder ecooking. Efter fyraften fandt jeg så et sted, hvor de sælger cremer fra det firma. Jeg bestilte en nat- og en dagcreme. Og ja, jeg var lidt betænkelig, men da jeg brugte den første gang, kunne jeg godt mærke, at det var en creme af en helt anden kaliber end den, jeg havde smidt ud.

Jeg har brugt nat- og dagcreme fra ecooking lige siden. Og ja, jeg er blevet så glad for den. Den bliver ikke sat ind i det lille skab. Den står fremme på hylden, så jeg ser den hver dag. Morgen og aften. Resultatet er nu, at jeg har fået den fineste og blødeste ansigtshud.

Disclaimer