Ruster elbiler?

Ruster elbiler?

marts 2, 2021 0 Af Eskild

Jeg er foredragsholder. Jeg holder foredrag om moderne dansk litteratur. Og jeg tager gerne ud til folk, som vil høre, hvad jeg har at sige. Og du aner bare ikke, hvor mange små læsekredse der findes her i landet. Jeg ved det ikke selv. Jeg ved bare, at det er rigtigt mange. Jeg besøger både private læsekredse, etablerede litteraturklubber og biblioteker. De booker et foredrag med mig, og så kommer jeg til dem. Det er en supergod måde at lære landet at kende på. Jeg kommer jo ud til de største og de mindste steder overalt i landet.

Planlægning

Jeg forsøger at planlægge foredragene, således at jeg ikke skal ligge og køre frem og tilbage mellem landsdelene. Hidtil har jeg kunnet få kabalerne til at gå op. Fx har jeg lige været en uge i Sønderjylland, hvor jeg har holdt 7 foredrag.

I næste uge skal jeg til Fyn. Og jeg har en plan. Jeg har 3 dage, hvor jeg skal holde foredrag alene i Odense. Og fordi jeg ikke skal køre mellem Odense, Svendborg, Nyborg og Middelfart i nogle dage, så har jeg tænkt mig, at jeg skal huske at få min bil undervognsbehandlet. Det er lidt vigtigt for mig, at min bil er sikker at køre i. Jeg bruger den jo ret meget. Så hvis jeg ikke behøver at køre i 3 dage, mens jeg er Odense, så er det en chance for at få bilen rustbeskyttet. Det kan jo tage et par dage. Så jeg har været inde på nettet for at lede efter servicecentre på Fyn. Og jeg har faktisk fundet, et der ligger i Odense.

Rustbeskyttelse af elbiler

Jeg skrev bare ”undervognsbehandling elbil Fyn” i søgelinjen og vupti, frem kom firmaet. Jeg har faktisk også allerede ringet til dem og forklaret dem min situation. De har lovet mig, at de vil gøre en undtagelse og tage min bil ind til behandling sådan lidt uden om ventelisten. Søde mennesker. Jeg er virkeligt glad for, at de forstår min situation. Og de ved så også, at elbiler kan ruste!

Ugen efter Fyn bliver en stille uge. Muligvis fordi der er mange, der har valgt at holde lidt fri. Jeg ved det ikke. Jeg skal kun til Lolland i 2 dage.
Men derefter kommer der fart på. Jeg skal bruge 2 uger i Nord- og Vestjylland. Det bliver fantastisk. Jeg har været i Vestjylland før. Det er et smukt, men også lidt barskt landskab.

Ja, jeg kommer vidt omkring. Og ja, der er virkeligt mange mennesker, der er meget interesserede i litteratur. Heldigvis. Jeg elsker det, når vi, efter foredraget får en god diskussion om en eller anden dansk forfatters skriverier. Jeg elsker at høre, hvordan folk tænker om det, de læser, og hvorfor. Det er spændende. Og jeg tror, mine foredrag hjælper folk til at forstå litteratur på flere forskellige måder.

PS. Hvis du er interesseret i at høre et af mine foredrag om moderne dansk litteratur, så skal du bare gå ind på min hjemmeside. Her kan du booke et telefonmøde med mig. Så ringer jeg dig op, og vi kan aftale, hvornår jeg skal komme.

Disclaimer